miercuri, 7 ianuarie 2009

Campanie impotriva cititului

Festutopia 2007

Campania isi propune sa atraga atentia opiniei publice si in special a tinerilor cu privire la efectele reale ale cititului - riduri, imbatranire prematura, pierderea vederii si, in final, chiar decesul celui care foloseste acest "drog". Campania se va desfasura in toata tara si propune sa ofere tuturor celor care vor sa renunte la citit un ajutor specializat pentru a renunta definitiv la acest viciu. Actiunea are in componenta seminarii de renuntare la citit, seminarii anti-stress precum si ore de educatie cu privire la mentinerea sanatatii. In cadrul campaniei, siteul www.citit.ro va oferi posibilitatea de renuntare la citit online.Astfel cel care doreste sa renunte la acest viciu va avea posibilitatea sa afle nu numai de ce sa nu citeasca si cum sa poata renunta la citit. El contine toti pasii care va trebui sa ii parcurga cursantul pentru a se elibera de acest "drog". Dupa renuntare, fiecare participant va primi o diploma de recunoastere a statutului de necititor, precum si posibilitatea de a deveni partener al site-ului in lupta impotriva cititului.

3 comentarii:

Alexandru spunea...

Mai Steliane
Doream sa fiu primul tau membru in aceasta campanie dar din pacate Linck-ul pe care-l ai in text nu duce nicaieri. Inseamana ca sunt vindecat!!!!!!!!!! nu am mai citit nimic!!!!!!!!!!
PS. asta a scris pisica

Stelian spunea...

da, linkul nu duce nicaieri pentru ca site-ul nu exista, de fapt care e ideea,campanie impotriva cititului si attak media sunt doua proiecte ale mele cu care am participat la festivalul de utopii contemporane care se desfasuara la timisoara (facultatea de arta)si la bucuresti.Dupa cum spune si numele festivalului este o utopie.
Merci de comentariu

teoretic spunea...

Nu inteleg! ... daca ai nrabdare sa citesti http://blog.teoretic.com/2009/04/homo-videns-giovanni-sartori/ vei intelege mai multe despre importanta cititului sin vei descoperi ceva foarte interesant. Sper ca amcar comentariul sa mi-l citesti :))